Повече от 1500 километра пропътува 19-метровият камион на Coca-Cola,  за

...
Повече от 1500 километра пропътува 19-метровият камион на Coca-Cola,  за
Коментари Харесай

Над 35 хиляди станаха част от магията на коледното градче на Coca-Cola

Повече от 1500 километра пропътува 19-метровият камион на Coca-Cola,  с цел да придвижи коледната магия в 9 града в страната. Повече от 35 хиляди души изживяха общо над 120 часа в коледното градче на компанията, която тази година ги прикани да #СподелямеДоброто, тъй като Един Дядо Коледа не стига.
Националният тур на коледния камион и градче на Coca-Cola мина през Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико

 

Търново, Враца, Благоевград, София и Перник. Така, огромна част от посетителите потвърдиха силата на положителното, като се включиха в работилницата на Дядо Коледа, където сами създадоха играчка и подариха сума по собствен избор на Сдружение „ Плюшено мече “. Благодарение на техния жест, както и на обичайното подаяние, което Coca-Cola прави към този момент за пета година, в помощ на менторската стратегия на организацията „ Скритите гении на България “, ще бъдат дарени общо 44 385 лева Във всеки град, с цел да бъде още по-емоционално прекарването, беше конфигурирана и цифрова елха, която изобрази над 7000 фотоси, направени от посетителите. Не на последно място, под апела #СподелямеДоброто, повече от 7500 души се включиха в задачата да изненадат чужд от различен град, като написаха писмо с коледни пожелания.
На място във всеки град бе сложена и жълтата апаратура „ Шишеяд “, с помощта на която бяха рециклирани над 85% от раздадените артикули. Тя има за цел да осъществя събития #БезОтпадъци, като част от уговорката на Coca-Cola в международен мащаб да рециклира еквивалента на всяка своя продадена PET опаковка или кен до 2030 година

 

За поредна година Coca-Cola продължава да насочва старания към това да сплотява фамилии, близки и другари да изживеят дружно една изпълнена с положително Коледа. Тази година компанията припомня на хората какъв брой е значимо да бъдат по-добри един към различен и да вършат жестове на положително към близките, вдъхновявайки ги да споделят положителното всеки ден, със или без мотив - с добра дума, дребен подарък, благородна постъпка или непредвиден комплимент. Чрез коледната си акция Coca-Cola оказа помощ на хората да разкрият своя вътрешен Дядо Коледа, тъй като Един Дядо Коледа не стига. В посланието на тазгодишната акция се припознават и редица известни персони, измежду които Поли Генова, Дара Екимова, Ники Кънчев и Луиза Григорова, изявени с ангажираност към обществено виновни тематики и съгласуваност с дела, които оказват помощ на хората в потребност.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР